oj, nu var det länge sedan<3

hej hopp!

har haft så mycket att skriva om de senaste veckorna, har ju varit i Kina, sen en vecka efter bodde jag på landet, och nu har jag varit i stan i några dagar.

Idag regnar det, tråkigt, men ikväll flyger jag till ett varmare land och ska vara där till 8/8 :D

vad har ni läsare gjort under sommaren?

Ha det gött

Puss och Kram-debbiz

Eclipse<3

hej jag kom hem i söndags från kina.

Såg eclipse igår. Den var jätte bra och var värd varenda krona. bästa filmen hittils av alla tre. längtar tills den kommer ut på DVD :D

så ni läser detta, reservera biljteer och gå se den :D


Puss och kram-debbiz

Måndag<3

Hello :)

vad händer?

här händer det inte mycket. klockan här är efter 10 på kvällen. pappa sitter i ett möte i lobbyn nu så jag sitter här på rummet. har skickat mejl och sådant smått.

idag ahr vi varit i fabrik hela dagen, finns inte så mycket att berätta om det förutom att här i Kina blir man utstirrad, det förvånar mig inte eftersom jag var i  indien för två år sean och blev utstirrad där ocskå, men här är det värre!!!!

imorgon bär det av till Japan, TOKYO!!!

kul ska det bli, kanske inte kan blogga imorgon eftersom vi ska sova på ett hotell med japanskt stil (man sover på madrasser på golvet) en natt, men på onsdag bloggar jag tror jag.

Här i Kina funkar inte FACEBOOK!!!! så jag hoppas det funkar i Japan :D

vad händer i sverige? varmt? sol?

Ha det bra

Puss och kram-debbiz

Söndag<3

Hej världen!

hos mig är klockan efter 11 medana ni ligger ch sover, klckan är väl typ 5 på morgonen hos er?

igår åkte vi till ett annat hotell och åt middag. restuarangen var på våning 56. man fick lock i öronen när man åkte hissen. det var värsta laborynten i det hotellet, massa olika hissar m.m

Maten var bra, tog bilder mycket på utsikten.

nu sitter jag här på rummet medans de andra är ute och kommer strax tillbax.

vad händer ida då?

jo, när de kommer tillbax ska vi ut och shoppa, på kvällwn ska vi äta med nån från kina här på hotellet och sedan blir det väl sovdags här på hotellet.

snart lämnar vi landet, på tisdag morgon när ni sover så ska vi flyga till Japan och sedan på fredgen kommer vi tillbaks till kina fast en annan stad.

Nu ska jag vila några minuter innan de kommer tillbax

Puss och Kram-debbiz

Hello from China!!!!!

Hej läsare!!!!

Ett snabbt inlägg!!!

gårdagen kom vi fram kl 07.30 kinesisk tid. Vi fick åka busniess hit :) riktigt skönt må jag säga, man sov som i en säng, kunde göra olika inställningar på stolen. Bra mat, såg bland annat filmen valentines Day, som jag inte hade sett på bio, vilket var bra!

tror ni inte att det blir otur när man först får tur?

Vi stod bid bagage bandet i en halvtimme och våra väskor kom inte!!!! det hade alltså inte kommit med från Finland. så vi åkte till en fabrik dä pappa snacka busniess ocsedan tillbacka till hotellet. På kvällen gick vi runt i stan och letade efter en tröja till var och en för att ha ida.

Morgonen ida börja med frukost, sedan åkte vi till världsmäsan, där det var 3 timmars kö till varenda sak. men vi gick till sverige b.la där vi bara stod i en timma i kö. (kanske lägger upp bilder ikväll när pappa tittar på fotboll, vår tid)

vi kom tillbaka nyligen och alla har duschat och nu ska vi till ett annat hotell för att äta en god middagsbuffé och få en fin utsikt. sen kl 22.00 vårtid tror jag börjar fotboll som vi ska se. beroende på vilken tid det är slut så ska vi gå t på stan, men annars om det är sent går vi och lägger oss tror jag, får se.

klockan här är 20.45 och hos er är det då 13.45.

nu måste jag fixa mig klart så vi hinner njuta av middagen innan fotbollen börjar!

Ha det bra! hörs kanske senare...

Puss och kram-debbiz


Kina, sedan Japan<3

Har i världens tid att blogga men...

Drar till kina på eftermiddagen, sedan Japan om några dagar!!!

Ni får ha det så bra läsare!!! kanske kommer ett inlägg nångång under de här veckorna.



Nu måste jag gå!!!

Hej då alla läsarae

Puss och kram-debbiz


RSS 2.0