Tina vann!!!!

heej

asså jag skrev mitt inlägg att jag heja och sa att jag heja på tony och annika men när jag såg tina dansa i finalen så ändra jag mig lite så det var bra att hon vann:P aja gjort är gjort. idag har jag varit på stan och då köpte jag på hm nagelack remover och fransk manikyr paket så jag ska prova göra det ikväll:P

vad ska ni göra ikväll?

nått roligt på tv?

puss  och kram-debbiz
Dagens inköp:

                                                    fransk manikyr

                                                                                            
           
naglack remover(depend)


Final!!!!!

MIssa inte finalen i kväll i lets dance!!!!!
jag hejar på tony och annika!
Vem hejar ni på?
vem tror ni vinner?
           Tony och Annika?                                                    Eller   tina och tobias? (bilden är lite längre ner)

 

puss och kram-debbiz

Fredag<3

God morgon allihop!

IDag så ska jag vara hemma till 15.00. under den tiden ska jag plugga och äta och va på datan. jag tycker faktist att det var bra att jag var hemma igår hela dagen för att plugga för det gav resulatat:P ajaj sen vid 15.00 ska jag träffa min gamla lärare jag hade i 3an i min gamla skola så ska vi hem till henne. jag brukar träffa henne 1 gång om månaden men nu var det länge sen eftersom det har varit mkt i skolan. Då när vi har träffats så ska vi hem till henne leka med hennes dotter sen blir den väll 18.00 då ska vi laga mat och sen vid 19.00 ska jag hem:(

Vad ska ni göra ikväll?

tv ikväll:
lets dance kl20.00 tv4


puss och kram -debbiz

Torsdag<3

God morgon:)

idag så ska jag bara vara hemma och plugga. Men kanske senare ska jag gå på bio med mina älsklingar sandra och anna. inte särket. jag vet ej när ens sandra kommer hem:P

aja vad ska ni göra idag?

puss och kram-debbiz

Onsdag<3

Heeej:)

idag så vakna vi 09.00 då så  åt vi frukost och fixa oss. sen 10.20 så  gick vi till friskis och svettis då min syster skulle göra nått. sen vid 12 tiden så åkte vi till min broson. han är så sööt:P  då åt vi lunch min svärgiska hade gjort tonfisksallad med pasta i. Jätte gott:P Sen så lekte vi lite till med honom och sen vi gick ut och titta greje rpå stan sen köpte vi fika och gick hem till dom och fika. Sen så behövde anna gå. då till 6 så titta vi på tv och lekte mer med honom. Sedan så var det dags för honom och äta och då så var han jätte trött men han åt ändå. Sen var det dags för oss att äta. Då åt vi pasta med pesto och lövbiff. Det var också gott. jag tycker att min svärgiska är duktig på att laga mat:P Sen så var min brorson så trött så då gick vi hem och kom hem vid halv åtta. Och snart ska jag läsa bok:) det var det jag gjort idag och imorgon blir det någ pluggplugg.

Vad har ni gjort idag?

puss och kram-debbiz

Tisdag<3

heeej


idag ahr jag bara varit hemma och pluggat5 inte mkt att prata om det. sen vig 18.00 tiden kom min bästis anna och hon ska sova här till imorgon så vi ska träffa min brorson. hihi roligt jag kan bara säga att anna har längtat till att träffa honom:p aja int e mkt att skriva.

puss och kram - debbiz


God natt<3

Heej bloggen

nu är jag trött... jag skulle ha uppdaterat vad jag köpte igår men det gör jag imorgon.för nu ska jag äta plommon och titta på tv.

nått roligt på tv?

God natt!

puss och kram - debbiz

Måndag<3

God morgon!

idag är det måndag.  om en timme och fem minuter ska jag träffa bästis sandra för vi ska åka till min andra bästis anna och pyssa lite hemma hos henne. sedan ska vi på stan och de ska shoppa eftersom i fredags så var det två veckor kvar jag ska vi ska till gbg:) ska bli roligt:) sen så måste jag vara hemma vid 4 och plugga plugga för ska göra et test som jag ej gjorde förra veckan som ska bli om en vecka idag. sen så ska jag ringa mass med människor för planera denna vecka när jag kan träffa alla:P:P:P. Sen är det väll tv elr läsa bok som gäller.?
vad ska ni göra idag?

Tv ikväll:

so you think you can dance -scandinavia kl 20.00 kanal 5

parlamentet kl 20.30 tv4 (björn gustafsson är med:P)

det får bli samma bild som igår:P

puss och kram- debbiz


Söndag<3

Heej<3

idag så vakna jag 09.00 igen. då tittade jag lite på tv och vid 10 tiden åt jag frukost. sen dess har jag varit på datan. nu om en timme så ska jag möta mamma på stan. vi ska gå shoppa lite. Hm har 10procent rabatt idag elr det är sista  dagen det är 10 procent rabatt. skriver senare vad dagens inköp blev. Senare kommer min brorson. de kanske kommer på middag men det ända jag vet är att dom kommer men vet inte när. innan dess måste jag hinna hem till min bäst is och lämna saker jag har lånat av henne. Sen så händer väll inte så mkt mer. 
skriver senare vad som kommer på tv har lite bråttom!!!

puss och krem -debbiz


Glömde:P

jag glömde skriva tv ikväll:P

Tv ikväll:

En värsting till syster 2 kanal 5 JUST NU!!

Livet är underbar kanal 5 kl 19.40

sing a long tv3 kl 21.00

puss och kram -debbiz

Bilder:
En syster till värsting 2
 Livet är underbart
 Sing.a.long


Lördag<3

Heeej allihop!!!

Idag så vakna jag runt 9 och åt frukost med mamma och pappa. Sedan vid 11 så gick vi ut och först hämta min mobil som varit inne på lagning i 2 veckor och nu ser den ut som ny sedan så gick vi till systembolaget där mamma och pappa köpte konag till deras kompis för han typ önska sig det och han fyller 80år så han har en fest idag som mamma är på nu. Sedan gick mamma till mormor och jag och pappa mötte upp min syrra och gick och fika. sen gick vi hem och jag har varit sen 14.00 på datan och pluggat och nyligen var jag klar med middagen också. jag åt kött med pommes. sen ikväll ska jag och syrran äta godis till en film om 40 min.

Ha en trevlig kväll!!!!
puss och kram-debbiz


Bild på mobilen:


Semifinal i lets dance!!!!

Lets dance är i gång nu..

hoppas många tittar på semifinalen. några proffs som åkte ut tidigare pogram komemr dansa och e.m.d kommer sjunga:P:P:P

titta rekomenderar det!

komentera inlägget om ni tittar!!!!!!
puss och kram- debbiz

Bild:


Påsklov!!!!!!!

Heeej!!!

är glad för att det är äntligen påsklov. jag är hemma med min söta debbie. vi ska på en fest ikväll . man ska typ klä ut oss men det ska inte vi:P:P:P på påsklovet ska jag vara hemma och träffa kompisar. inte mkt att skriva.......

vad ska ni göra på påsklovet?

puss och kram -debbiz

test<3

hej hej



Ett litet test


Har du över 20 poäng har du status
Under 20p är du tönt

1. vilken svordom använder du mest dagligen ?
[x] - fan (3p)
[ ] - jävlar (1p)
[ ] - shit (2p)

2. vad har du för hårfärg ?
[ ] - brunt (2p)
[ ] - blondt (3p)
[x] - annan (1p)

3. vad är ditt favorit förkortning att skriva på msn ?
[ ] - LOL (1p)
[ ] - OMG (3p)
[ ] - ASG (2p)

4. är du okysst ?
[ ] - ja (1p)
[x] - nej (3p)
[ ] - det du ! (2p)

5. har du ett smeknamn ?
[ ] - ja (2p)
[ ] - nej (1p)
[x] - flera stycken (3p)

6. är du singel ?
[x] - ja (3p)
[ ] - nej (1p)
[ ] - vadå , är du intreserad eller ? (2p)

7. vad är du oftast på för humör ?
[x] - glad (3p)
[ ] - arg (2p)
[ ] - trött (1p)
[ ] - deppig (1p)
[ ] - flummig (3p)
[ ] - varierar kraftigt (2p)

8. vilket stjärntecken är du ?
[ ] - skorpion (3p)
[ ] - jungfru (3p)
[ ] - tvilling (3p)
[ ]- vågen (3p)
[x] - lejon (3p)
[ ] - vädur (3)
[ ] - fisk (2p)
[ ] - kräfta (2p)
[ ] - vattuman (1p)
[ ] - annat (1p)

9. kan du hålla andan i 20 sekunder ?
[ ] - ja (3p)
[x] - nej (1p)
[ ] - vet inte (2p)

10. var hittade du detta test ?
[x] - hos en kompis blogg (3p)
[ ] - hos nån främlings blogg (2p)
[ ] - jag vet inte ? (1p)

TOTALT: 23 klart har jag status!

puss och kram- debbiz 

Gossip girl<3

Tv ikväll:

Gossip girl 20.00 kanal5
miss secret agent 21.00 tv3

ha en trevlig kväll!<3
puss och kram -debbiz

2 Bilder:



Sjuk igen:(

Heej allihopa!

somsagt så är jag sjuk igen . ska bara vara hemma idag. för att idga i skolan så är det tema dag . så tyckte mamma bättre stanna hemma idag. tyckte att det är lite jobbigt för jag var sjuk för exat två veckorsen och för en vecka sen så var jag frisk och nu är jag sjuk igen. måste väll ha dålig´t imunförsvar. jag som bruakr ha bra imunförsvar. aja sånt händer. nu ska jag sluta prata om mig för då blir denna inlägg tråkigt. två dagar kvar i skolan jippie.... påsklovet börjar på torsdag efter vi slutar då ska slappa ... skojja ska träffa då massor av människor den veckan  t ex min brorson, min brors mamma och vänner m.m...Längtar förfullt asså. imorgon har jag prov och på torsdag har jag so-läxföhör. snacka om att plugga idag... vid 12.20 ska jag ut på promenad för att gå köpa lunch. min läkare sa att det är bra att gå på promenad när man är sjuk.  aja nu måste jag sätta igång att plugga....

vad ska ni göra på påsklovet?

puss och kram-debbiz

fredag<3

hellu:

idag har jag varit i skolan.på morgonen gjorde jag mitt matte prov. det gick hyfssat bra var rätt nöjd när jag gick till skåpet igen. Sedan hade jag sv så vi jobbar med redovisningar men mitt material är hemma så jag satt och läste i en bok. Sedan hade jag lunch medans en annan grupp hade engelska och sedan när jag hade engelska så skrev jag provet och det gick jätte bra. sen hade vi fys pass på gympan. det var sönt för då kunde man ge gärnet den sista timmen innan helgen. Sen så åkte jag hem och duschat och nu sitter jag vi datan.


tv ikväll:
lets dance tv4 20.00

ha en trevlig kväll!!!

puss ock kram debbiz

Bild:

BLOGGEN!!!!

tjoo

länge sedan jag skrev. jag har typ varit upptagen hela veckan och har inte haft mycket att skriva. om en timme ska jag på footboll. sen ikväll kommer jag behöva plugga mkt för jag ligger efter med ett prov så jag ska ha mitt engelska prov imorrgon och matteprov. ojoj va mkt..... till och med min helg blir bara med plugg. jösses vad mkt man kan ligga efter att ha varit sjuk fyra dagar. aja sånt är livet.  titta nyss ut genom fönstret och det regnar! hoppas det inte regnar så mkt när jag ska till fotbollen. vill inte bli blöt. aja ska plugga lite mer engelska innan jag ska byta om och sticka..

ha en trevlig kväll

puss och kram -debbiz

Söndag<3

Heeej<3

idag är det söndag. inte mkt har hänt. har varit hemma hela dagen. pluggat hela morgonen. ikväll händer inte mkt heller. Nån som ska se the perfeckt man ikväll?

tv ikväll:
singing bee kl 20.00 tv3
the perfeckt  man 21.00 tv3

vad har ni gjort idag?

puss och kram -debbiz

Bild :
 

fredag<3

Heeej

idag har jag varit hemmma också. ajg har typ varit på datan slappat i sängen.  Sedan vid 11 så stack jag ut för att köpa lunch. först tänkte jag gå på en promenad men när jag gick ut fick jag huvudvärk så jag gick direkt till konsum, sen har jag varit hemma ätit lunch och tittat på tv. ikväll händer inte så mycket.

Tv i eftermiddag:
gilmore girls kl 15.15 kanal5
oc kl 16.10 kanal 5

tv ikväll :
lets dance kl 20.00 tv4

nu ska jag läsa i en bok

ha en trevlig eftermiddag
puss och kram -debbiz
bilder:
  


ahap

jahap
nu var det ett bra tag sen jag skrev....

´jag har varit sjuk i 3 dagar inte mycket skriva om.
idag gick jag pappa till vård centralen. där fick vi en tid sen så gick vi till creame pappa satt där snacka och jag var på mobilen. sedan så gick vi hem var hemma 20min sen gick vi till husläkare hette det där  där titta han på andning och tog hals test och på papprena som ska till labbet stod det svår hosta jag hade. Då gick vi till labbet vid riddarg 1 men där tog en halvtimme innan en person var klar så då gick vi till sibulli gatan där gick snabbt och när det var min tur skulle de ta blod prov. den första personen skulle titta om hon hitta mitt blodkärl men det gjorde hon inte den andra trodde hon hitta det först i högra armen men den försvann  så då titta hon på hanleden och prova där men det gick inte heller så kom tredje personen som tog i högra armen igen fast då gick det.så nu är jag jätte öm i min arm och har sår. mamma bah: det brukar aldrig va så svårt att göra på dig sånt.  sen när vi var klara där så gick jag pappa åt lunch på lilla japan sen så gick vi och tog ut tabletter och jag gick hem och pappa åkte till jobbet. sen 12.50 har jag varit hemma:)

hoppas mamma låter mig gå till skolan imorgon missat för mycket

har ni gjort nått roligt idag???

puss och kram -debbiz

Längesen

hej hopp!
nu var det länge sen jag skrev. det är för att jag var bortrest en vecka och kom hem i fredags. idag har jag varit med min älsklings sandra  på stan. sedan följde jag med mamma till mormor. där försökte jag plugga men det funka inte så jag ska görad et efter vi har ätit. SEn ska mamma förhöra mig och sedan ska jag ligga i sängen och läsa och sedan sova.

Vad har ni gjort idag?


puss och kram-debbiz

RSS 2.0