DHW<3

Heej bloggen!

förlåt för dålig uppdatering har inte haft nått att skriva!

Är det nån som tittar på desperate housewives?

Det gör jag:)

Har ni mycket i skolan?

PUss och kram-debbiz


Torsdag<3

Heeej bloggen!!!!


idag så har jag varit i skoaln hela dagen. tråkit har det varit men sånt är livet....
Just nu sitter jag och några kompisar i datasalen. vi ska v¨nta en timme till sen så så ska vi sälja kakorm.m. för att det är föräldramöte. och pengarna går till vår israelresa:):)


hur mår ni?

vad gör ni?

puss och kram-debbiz

Måndag<3

Heeej bloggen!!!

idag var jag i skolan. inga speciella roliga ämnen....
på hemkunskapen fick man skapa något eget av de som var framme. min kompis och jag gjore rattatoi(stavas det så?) med coscos.... gott blev det! efter skolan hängde jag med debbie innan hon skullet ill piano... när jag har varit hemma sen i 10 minuter plingar det på dörren. och det är debbie. hon hade ingen piano. så hon stannade en timme och vi drack te och tittade på gamla repris av oth( one tree hill)
Nu så  har jag tagit en paus av plugagndet på spanskan. mamma pratar i telefon så hon kan inte förhöra mig men jag ska nog ta cyckeln nu så jag slipper sen!

har spanska prov imorgon:(

Har ni det mycket i skolan?

Puss och Kram-debbiz

Söndag<3

Heeej:)

idag på morgonen hade jag ba möte i 3 timmar:) lite jobbigt men viktigt var det. När jag kom hem åt jag nånting och satte igång med spanskan. kl 16.00 ska jag och familjen hemm till brosan. han fyllde år i torsdags men pappa var i tyskland då så då ville han att vi skulle hem till honom idag. Och då får träffa min älsklings bror son. har inte träffat honom på en månad. det är ju så mycket med skolan.

När vi kommer hem sen så ska jag laga lax med rotfrukter. hemkunskapläxa. och så ska jag plugga spanska...

Vad ska ni göra  resten av dagen?

Puss och kram-debbiz

Lördag<3

Heeeej bloggen!

Hur mår ni idag? jag mår bra.... på morgonen har jag bara slappat framför teven. nyss pluggade jag och ska starx äta lunch. Det blir korv med bröd:) sen ska jag plugga mera. har spanska prov ´på tisdag så det är mycket plugga. Senare när mamma kommer hem ska vi köpa lördags godis för ikväll. sen vid 17.00 eller 18.00 ska mamma och jag köpa sushi:). sen så blir det lördagsmys.¨Min ena syrra ska tärffa kompisar och gå på bio. så är det är bara jag, mamma och min stora syrra. sen senare så ska mamma och jag hämta papsen på arlanda;D

igår var jag med debbie efter skolan. vi fikade och gick lite på stan. sen pluggade jag matte efter middagen. sdean var jag sugen att gå på promenmad så mamma och jag på promenad. när jag kom hem hade vi fredags mys. choklad. sne var det säsong prämier för singingbee fast jag somande.:D

Vad ska ni göra idag?

Puss och Kram-debbiz


sv uppsats<3

Heeej:)


idag var jag i skolan... tråkigt. hade prov. gick sådär får nog G. efter skolan gick jag till sentret medd danni, debbie och sandra. jag jobbade med inbjudningar till ett läger. jag var typ ansvarig. så vi var där från 3 till efter 6 sen gick jag hem.
nu ska jag skriva klar uppsatsen som skulle vart klart för en vecka sen och sen så ska jag



Vad har ni gjort idag?

Puss och kram-debbiz

Datasal igen<3

Heeeej<3

sitter i datasalen. håller på geografin. idag ahde jag hål på spanskan så då gick jag och debbie fika. är sjukt trött häning.
Min kompis brevid mig vill att jag ska skriva om henne.:
Hon heter josephine och är 13 och enligt henne bäst i världen på att rita. hon sitter brevid mig och ritar på datan istället för att plugga. ikväll hinner jag inte blogga för jag måste sten plugga till provet imorgon. vill ju vara i skolan när provet är... tycker synd om min syra. hon kom hem igår och idag är hon sjuk:(. hon har avrit bort rest i två veckor. fick 3 kjolar ooch en smycken sak av henne. jätte gulligt att hon palla handla till mig.... sätter ut bilder ikväll på kjolarna och smycke saken.

nu måste jag börja innan min lärare komme och dampar:P fast hon dampar aldrig på mig:P jag är snäll:P

Hur går det för er i skolan?
om ni tycker att jag har skrivit slarvigt massa stav fel och sånt så är dte för just nu är jag jätte hängig:(
Puss och Kram-debbiz

Datasalen<3

Heeej bloggen!

är i datasalen med klassen.
man får välja mellan några altenativ att skriva om och jag valde jordbruk. sen har jag no, lunch, klassmöte och he.
Sen efter skolan så ska jag plugga biologi. har prov på torsdag och kan inte skit.
I helgen var jag ju på glämsta. det var trevligt:) hade kul och mysigt. lärde mig mycket....

Hur har er Helg varit?

Puss och kram-debbiz

Torsdag<3

Heeej bloggen!

förlåt för dålig uppdatering men jag har hållt på med en uppsats som ska va klr imorgon som inte bli klar men jag har kommit en bra bit:P

Igår efter skolan så åkte jag och fika med debbie på mac cafe på kungsgatan... helt sjuk hon som jobbade i kassan fatta inte vad man sa. höll på dampa. men tillslut fick ja min dobule chocolate... ska prova gå dit en gång till och se hur det smakar när nån annan gör men  hon som var igår var helt konstig. döv också. hon hörde om man ropade på henne. Sen åkte debbie hem och jag gick hem. när jag kom hem fixa jag min uppsats och åt middag och träna på cyckeln hemma. sen gick jag och la mig var så trött:)

Idag efter skolan gick debbie , jag och sandra till centret för att dme behövde tröjor inför ba helgen som är imorgon. ssen gick sandra hem till sig och jag debbie hem till mig... debbie var på datan och jag satt med min uppsats. den kommer bli jätte lång... ikväll så ska jag packa inför ba helgen som är från imorgon till söndag... bussen går imorgon kl 13.20 och jag tog ledigt från skolan från kl 11. sen kommer jag hem på söndag som sagt... helgen är till för ledarskap. vi som är med i ba och vill vara ledare på olika läger måste typ åka på detta för att få lättare chans att kunna va ledare på olika läger:)kanske hinner blogga innan jag åker imorgon. beror på hur stressigt jag har det.

ska ni göra nått roligt i  helgen?
Nått bra på tv?

Puss och Kram-debbiz


Tisdag<3

Heeeej bloggen:)


förlåt för dålig uppdaterin igår men när jag kom hem så pluggade jag... hade ett prov idag:)
det gick väll bra antar jaag......:P

idag så hade jag spanska, svenska, so, no , klassmöte och he.....
sen jag sluta har jag ´bara varit hemma och varit på datan:)

vad har ni gjort idag?

nått bra på tv ikväll?

Puss och kram-debbiz.

God Natt<3

Heeej igen:)


Hejade på Sverige och danmark:) men polen vann....
nu har vi vår gäst kvar och sen ska jag sova... ska plugga imorgon och sen på kvällen ska jag på tjejkväll hos min bästis<3

Hur har er kväll varit?

Puss och kram-debbiz


Eurovison dance contest<3

Heeeej igen....


Komme ni ihåg Danny saucedo och jeanette från let´s Dance?

Dom ska vara med i eurovison dance contest.....
hoppas dem vinner....:)

kommer ni heja på dem?

Puss och kram debbiz




Lördag<3

Heeeej alla söta läsare<3

idag har jag pluggat bara... typ i fyra timmar.
Sen så lagade jag hemkunskap läxan. det var böngryta med spagetti... det blev gott fast jag hatar bönor...!
vi hade en gäst också som älska min mat:) känner mig stolt:)
senare om en halv timme kommer det några på fika.

jag har glömt sätta bild på min byrå men det kommer senare när gästerna har gått.....

Dagens tv kväll:

21.00- tro, hopp kärlek- tv3
21.00- Eurovision dance contest - tv4
23.30- hellboy - tv3

Vad ska ni se ikväll?

Ha en trevlig kväll!

Puss och kram-debbiz


Fredag<3

Heeej bloggen!

Förlåt för dålig uppdatering men jag har haft så mycket och göra....

Ämnena igår var he, spanska, slöjd, matte, js och No
Efter skoan så var det ba dag då åkte jag till centret... Några stack och hyrda film och snacks men filem var så tråkig så jag och sara gick ut och snacka med människorna som inte ville se den.... När filmen var klar så var jag sara, joram och anna kvar... när jag höll på med matteläxan så börja sara och joram en står disskusion så jag kom hem vid 19.30. när jag kom hem gjorde jag klart läxan och åt nått.

Idag var ämnena svenska, matte engelska klassmöte och idrott. varje idrottslektion på fredagar springer man 20 minuter föraa veckan sparan jag på 24min 48 sekunder och fyra varv. idag sprang jag på 22min och 30sekunder och fyra varv. *stolt*
Efter gick jag och anna hem till henne och duscha och la oss i hennes säng och titta på tv. båda två somna så när vi vakna upp behövde jag gå... påvägen hem ringer debbie och bara du måste komma och hjälpa oss med välja present kan ej säga vad det är för hon kanske läser bloggen. sen så för en 20 minuter sen kom jag hem.....

I helgen ska jag plugga till religonsprovet:( .....

har ni också mycket plugg i skolan?

Puss och Kram-debbiz


Tisdag<3

Heeeej

ska skriva snabbt detta inlägg innan jag åtegår till pluggandet:)

Ämnerna idag var spanska, so, svenska, biologi , he...
Efter skolan följde jag och debbie isa föra att hon skulle köpa en present. och sendan gick jag och debbie till HM för hon skulle köpa mascara.... sen sat jag och debbie på donken och fika och plugga där i två timmar religon ( kristendom)
Sen så skulel vi inte till friskis och köpa kort så jag gick hem och debbie gick hem till sig. När mamma kom hem promenera vi till sats och fråga om dom hade nått för mig där:) det hade dme nästa temin för då får jag börja träna ensam eftersom det är samma år jag blir sexton. den här teminen behöver mamma följa med om jag ska träna.. så vi får se hur vi ska göra. När i kom hem nästan sju så åt jag en smörgås och soppa och sen dess har jag gjort biologi läxa.
Nu ska jag fortsätta lite kristdendom tills 21.00 då the perfeckt man börjar som jag ska titta på:)

Vad har ni gjort idag? 

puss och kram-debbiz


Grattis anna älskling<33

Heeeej:)


idag var jag i skolan:(

ämnena idag var sv,hkk... hkk var värsta lektionen i hela mitt liv idag, so, matte och engelska.

efter våra lektioner skulle vi har fotografering... fotografen sa roliga saker när han tog bid så t.e.x min bil,d blev konstig för jag fick skrattattack:P:P:P men klassfotot tror jag blev bra:)

efter det gick debbie och jag köpte andra halvan av annas present. sen lämnade vi  till henn och gick till centret för prata med joram. sen kom sandr aoch vi gick och fika... när jag kom hem vänta jag på mamma och sen gick vi på promenad...

Men det viktigaste i detta inlägg är att min bästis anna fyller år idag:)

GRATTIS ÄLSKLING<333
hoppas du har haft en bra dag älskling...

Vad har ni gjort idag?
Mycket i skolan?

Puss och Kram-debbiz




RSS 2.0