Onsdag<3

Heeej:)

idag efter skolan gick jag , sharon och anki till centet och prata med joram. sen så gick vi och fika och sen gick hem. hemma prata vi om gårdagens ant-dag. sen åt vi middag. sen så bytte jag om och vi gick till sessionsalen. vi gick det för det var nått om förintelsen. nyss kom jag hem coh ska om en timme åka till ågstationen och hämta två från malmö som ska sova här eftersom det är en fobollstunering torsdag,fredag och söndag. så det komemr nog ett bloggande varje dag. nu regnar det för fullt.

vad har ni gjort idag?

puss och kram-debbiz


uppdate

Heeej

var trött igår så jag bloggade inte men här kommer en uppdate:)

Måndag:
igår efterskolan träffa jag reut och vi gick och köpte gottsaker och sen titta på film. sen så gick vi till henne för att fixa oss efterosm det var en est vi skulle på. sen så träffa vi anna och sandra och sen gick vi till festen. det var tal och smörgåsar och sen prata man oc sen gick jag och sandra. senare gick jag förbi reut för att lämna hennes kamera och säga hej då ordentlig och sen när jag kom hem så skulle jag sova:P

Tisdag:

Efter skolan stod jag snadra och isa i en kö för att få gratis beny jerrys. sen träffa vi anna på stadium och ia gick. på stadium köpte annaa och sandra dobbskor för pgt. sen åkte vi till deras föräldrarsjobb och gick köpte nått påå coop nära och sen var det dags för mig och sandra gå hem. nu snart ska jag träna till uglybetty.

kommer tyvärr inget emr inlägg för idag:(

ha en trevlig kväll!
puss och kram-debbiz



ben jerrys:)

image3

andra:)


God natt<3

ska inte lägga mig men detta bvlir sista inlägget för idag:)'


ha det bra älsklingar:)

puss och kram-debbiz

<3

söndagen blev att jag var hemma hela förmiddagen till tolv. sen så åkte jag och mamma till morfas grav och fixa blommor sen kom jag hem vid halv 2 och då pt jag lunch korv. Sen vid 2 promenera jag till gärdet eftersom jag skulle ha träning där. efter träningen promenera jag hem igen och duscha åt middaqg och sitter vid datorn:)

vad har ni gjort idag?

jag vet att min bästis sandra cyklade första gången detta år idag:) roligroligt<3


puss och kram-debbiz


One tree hill<3

vill bara säga att jag är hemma och skriver mer senare eftersom one tree hill börjar nu:)


puss och kram-debbiz


Söndag<3

god morgon:)

vakna tidigt men har inte orkat blogga:P snart ska vi åka till morfarsgrav och besöka den. sen vid 15.00 tiden så ska jag va på gärdet på fotbollsträning. sen kommer nästa inlägg komma senare eftersom jag måste göra min bokreccension som skulle vara klart förlänge sen och städa mitt rum eftersom vi ska få inneboende på onsdag:)

vad ska ni göra idag?

puss och kram-debbiz


God natt<3

skriver imorgon älsklingar:)

god natt på er!

puss och kram-debbiz

Lördag<3

Heeej:)

idag vid 12 så träffa jag stephie:) hon undra om jag ville följa med till veckorevyn mässan(tror det heter så) där så kunde man bli sminkad och göra en frisyr men det gjorde inte vi. sen så gick vi gallerian sen nästan ett så åkte hon hem för hon skulle göra nått med sin mamma. då träffa jag mamma och vi gick på stan:P
nu är jag hemma:) titta nyss gebnom fönster och det bara fosar med regn:( de ska ju vara sommar:(

mer bloggande kommer sen:)

puss och kram-debbiz


en sån tidning

God natt<3

Heej igen:)


jag ska inte gå lägga mig en men snart eftersom jag har huvudvärk. började titta på linas kvällsdagbok men den var tråkig så jag stängdeav den. imorgon komemr ett morgoninlägg på vad som häner imorgon. så mer skrivande kommer imorgon.

ha en trevlig kväll!!!


god natt!!!


puss och kram-debbiz









uppdate

Heej:)

har inte kunnat blogga igår och kom hem alldelles nyss så här kommer en uppdate för både torsdag och fredag:)

Torsdag:)

var i skolan som vanligt. sedan så gick jag tll bibloteket med ´debbie för lämna sak.  sen så åkte vi till centret och sen till gärdet. där spela vi fotboll och hade vatten krig med andra som var med. sedan så gick jag och anna hem och då kom sandra och reut och vi gick till parken och lekte kurragömma sen så gick vi hem till sandra för att fixa oss vi skulle på bio eftersom reut fyllde år. bion börja 20.50 och sluta kvart i elva tror jag. då kom mamma och vi gick hem och då gick jag och lade mig:)

Fredag:)

idag hade jag en lection och det varr matte. efter matten skulle vi till täby och se nån dans. efter det så gick jag anna och sandra ocxh sola i vasaparken. sen behövde sandra gå så då gick vi hem till anna för sandra skulle hämta sina grejer sen gick vi tillbacka och sola. sen vid 1610 så gick vi hem till anna och lade oss och vila. sen så ringde sandra och bad mig komma men hon trodde att jag sa nej så hon gick hem medans jag sprang som en galning och leta efter henne. sen så prata jag med henne och sandra jag skriver det här nu ocksså hopaps du läser detta: jag är inte sur på dig jag älskar dig och det var bra att du kom hem så jag visste det. nu är jag hemma och ska äta.

skriver senare

puss och kram-debbiz

God natt<3

jag ska inte lägga mig men ska stänga av datorn för jag ska läsa lite bilogi. hoppas alla ahr haft en trevlig kväll!

puss och kram-debbiz


Grattis....

GRATTIS STEPHIE:):):)<3<3<3<3<3<3

gå in på hennes blogg www.stephiesmode.blogg.se och gratta henne:)


puss och kram-debbiz








Tv ikväll:

tv ikväll:

greys anatomy-kanal5-21.00
men in trees-tv3-20.00
top model 9-tv3-21.00
Sex in the city-tv3-22.00


vad ska ni titta på?

puss och kram-debbiz


Greys anatomy


Men in trees


Top model 9



Sex in the city


jag läste....

om jag kunde dröma .river mer om boken när jag harläst ut den. så  här kommer en bild:)

puss och kram-debbiz


Hemma från dansen<3

Heej.

som sagt det var bok dagen idga och då pratade min lärare i en halvtimme och sedan så fick man läsa sen. skriver senare vilken bok jag lästw. Efter skolan så var det dans. Det gick bra. låten är beyonce- bad boy. Det är en snygg dans . Sen så snart ska jag äta och sen skriva bokr reccesion.

vad har ni gjort idag efter skolan?

puss och kram-debbiz


NU ska jag gå...

nu ska jag om en halvtimme gå.......

skriver ikvälll

puss och kram-debbiz


God morgon<3

Idag har jag sovmorgon till 0915. så då behöver jag gå halv nio till bussen. vi har på morgonen världsboksdag. det är när man ska läsa en timme till exempel jag har no den tiden men då ska man läsa en bok hela den lektionen. senm är det en helt vanlig dag. Efter skolan så som vanligt ska jag på dans som är klar vi 18.00 då åker jag hem och äta middag och träna igen. så det kanske kommer en sent inlägg idag. nu msåte jag börjagöra min frukost:)

skriver kanske innan jag går

puss och kram-debbiz


God Natt<3

Sista inlägget för idag. har sovmorgon imorgon så det kommer ett inlägg på morgonen. vid 18.00 kom Reut för att hämta skidgrejer sen så gick vi till en park och träffa sandra.sen så har jag trännat som jag sa. fick ont i svanskotan. aja nu börjar desperate housewives igen.

skriver imorgon!
puss och kram-debbiz


Tv ikväll:

Här kommer det:

Tv ikväll:
20.00 -Ugly betty-kanal5
21.00-desperate housewives-kanal5
21.00-drömbilden-tv3

jag tror jag ska titta på ugly betty och desperate housewives:P

puss och kram-debbiz


ugly betty

Desperate housewife


drömbilden

Tisdag<3

Heeej:)

Idga ahr jag varit som vanligt i skolan:). Hände inte aå mkt i skolan. slutade 14.40 idag:). Efter skolan så åkte jag hem.och jag kom hem för några minuter sen. ikväll händer det inte så mkt. jag ska träna lite på cykeln vi har här hemma.

Vad har ni gjort efter skolan

puss och kram-debbiz


Sista inlägget:)

jag ska inte gå lägga mig men jag ska inte va på datan elr inte blogga mer idag utan bloggar imorgon. nus ska jag fixa naglarna sen läsa lite och sen sova.

hopas ni har haft en bra dag:) hoppas det ä r lika fint väder imorgon:)


hej då!

puss och kram-debbiz

Fyller år denna vecka:

Denna vecka fyller:
Stephanie Rung!!!!!!
hon fyller år på onsdag!!!!
så gå in på hennes blogg som är: http://stephiesmode.blogg.se och skriv en grattis komentar till henne så blir hon glad:)

glöm inte det nu:)

puss och kram-debbiz


Är det nån som vet....

Hur man lägger in bilder på datan som man har laddat ner från mobilen och vill sen lägga i bloggen. Nån som vet?

skulle va jätte bra om man skrev i komentar hur man gör:)


puss och kram-debbiz


Hemma<3

nu är jag hemma. jag mötte david och jacob. vi åkte till gärdet och hitta en plats. det kom mera personer men dem hitta inte ditt så jacob fick gå möta dem. Sen så åt vi lite spela fotboll. David som vanligt ska lägga sig över alla. det var faktist rätt tungt:P Sen så kom min svärgiska då gick vi till akrlaplan och drack nått kallt sedan så gick vi till biblan syrran skulle göra nått sen sa vi hej då till ben och susanne och gick hem. ikväll händer set inte så mkt:)

vad har ni gjort idag?


puss och kram-debbiz


Måndag<3

god morgon

Idag är jag ledig, så jag vaknade 9 och sitter nu coh snackar i telefon. klockan 10.20 ska jag träffa david och jacob för att åka till gärdet på picknick. SEdan vid 13 så ska jag rinag susanne och träffwa ben. Sen så händer det in te så mkt idag.

bloggar senare:)

ska ära frukost strax oxh fixa mig.

puss och kram-debbiz


God natt<3

Jag ska inte gå lägga mig men jag ska skriva sista inlägget för jag ska titta på pretty woman efter det så ska jag fixa mig för att sova sen så ska jag läsa tills jag somnar. skriver mer imorgon om vad jag ska göra eftersom jag är ledig:)

god natt på er alla:)

puss och kram-debbiz


Dagens outfite<3

dagens outfite:
grå tjocktröja- Gina tricot
grå vit randig kjol- HM
LEggins-HM
Stövlar-wedins


puss och kram-debbiz

Tv ikväll:

Ny kategori:)

TV ikväll:
18.00- one tree hill- kanal5
 20.30-parlamentet-tv4
21.00- pretty woman-tv3

puss och kram-debbiz


One tree hill


Parlamentet- björn gustaffson är med:P

Pretty woman

Hemma<3

Tjena:)

nu är jag hemma. jag gick til stan med mamma och pappa och syrran. vi gick förb på vägen till stan till min bror. och de skulle också precis ut så då gick vi tillsammans till stan. Pappa ska till kina imorgon så då gick vi köpte presenter till några i kina som pappa känner och vi gick till HM när pappa växla pengar. Eftersom det var sånt fint väder idag så gick i och köpte en glass. det var gott:). sedan gick vi hem och mamma gick till mormor. Sen var vi hemma 5 min och åkte till landet för pappa skulle göra nått. och sedan på vägen hem hämta vi upp mamma från mormor och nu kom vi hem för 20 min sen. om 40 min kommer det gäster. sen vid 7 kommer det gäster för fika. ska strax skriva dagens inköp och outfite.

vad har ni gjort idag?

puss och kram-debbiz


Söndag<3

Heeej bloggen!!!!!

igår så gick jag och lade mig vi 1-tiden för alla gick hem typ runt tolv. det var en trevlig kväll igår:) ikväll kanske vi ska dfå igen gäster vi får se. skriver sen om det kmr några. idag så innan vi ks a ut så ska vi ju bästemma om ikväll sen så ska vi ut en stund och sen så vet jag inte vad som händer. Vad ska ni göra idag?

skriver senare

puss och kram-debbiz


Lördag<3

Tjena bloggen:)

nu har jag städat klart i mitt rum. var ute en stund på morgonen och det 40 min att städa rummet. jag kan säga redan nu att det kommer inte bli bloggande ikväll efter 18.00 eftersom vi ska ha gäster hela kvällen. kanske runt 23.00. vi får se. nu så ska jag va lite på datan. om nån timme ska jag hjälpa pappa med akvariet städa och sånt. inte mkt händer idag förutom gästerna då da.

vad ska ni göra resten av dagen?

puss och kram-debbiz


God Natt<3

God natt bloggen.

inte särket att jag skriver nått imorgon eftersom vi ska ha gäster och msåte förbereda hela dagne men kanske blir det nått inlägg. men inte särket. nu på kvällen så var jag hos davod och jaccob och såg en jätte tråkig film.skriver imorgon vad den heter. ska läsa min bok nu!

god natt!

puss oc kram-debbiz


Dagens outfite<3

här kmr dagen outfite<3

svart kofta-gina tricot
grått linne- HM
kjol-HM
leggins-HM
Stövlar-wedins

det var dagens outfite!

puss och kram-debbiz

Uppdate för hela veckan<3

Heeej

nu tänker jag börja skirva min första uppdate. då skriver jag de dagarna hela veckan jag ha missat skriva vad jag har gjort och sånt.

Måndag:
Jag var som vanligt i skolan. Sedan efter skolan gick jag och Debbie hem och bytte om till fotbollen och gick och åt glass. Sedan var det fotboll som gällde. jag var glad för jag kände att det gick bra den dagen. Sedan åkte jag hem till Jessica och åt tacos. reut var där också. Det var grymt gott. älskar det<3. ´Senare vid 20.00 fick vi skjus hem och jag skulle sovas hos Reut eftersom hennes föräldrar var i ryssland. då satt vi på datan och sedan gick vi och la oss.

Tisdag:
så var jag i skolan.efter skolan gick jag och Anna på stan. SEdan träffa vi Debbie och sandra på stan. då gick vi runt sen gick jag hem. och hemma så hände det inte så mkt.

Onsdag:
Då var jag som vanligt i skolan. Sedan efter skolan så åkte jag och sharon till dansen. Efter Dansen så träffa jag reut och vi gick till centret och köpte hamburgare. Sedan kom pappa och hämta mig. och då var jag så trött och gick och la mig.

Torsdag:
Igår så var jag i skolan. Efter skolan så skynade jag sandra hem till henne för byta om till fotbollen. Sedan gick vi till centret för att baka. Efter vi hade bakat så var det dags för fotboll. Efter fotbollen så stanna jag kavr på centret och gjorde matte sedan så hade det en stor diskussion och sedan gick jag hem och duscjha och gick och la mig.

Fredag:
Idag var det en kort dag i skolan. vi slutade 11.10. då följde jag och sandra med anna hem. hemma hos henne tittade vi på ghost wisper. Medans vi ttta så fixa anna fransk manikyr på mina fingrar, Sedan så fixa vi nått och äta och sedan behövde jag gå. då gick jag till stadsbilioteket bär jag träffa min brors mamma . då gick vi och köpte bullar och dricka och gick och satte oss på en bänk i solen. sedan så  gick vi till gallerian där jag skulle hem och hon skulle andra hållet hem. Sen dess har jag varit hemma och ska läsa snart. ikväll händer det inte mkt men det kmr  mer bloggande hoppas jag.

vad har ni gjort idag? 

puss och kram-debbiz

God morgon<3

God morgon på er:)

ska strax äta frukost men jag ville bata säga god morgon. idag slutar jag 12.00 då kanske jag ska till Anna och hon ska fixa mina naglar elr så ska jag hem. 1345 så ska jag träffa min brorsmamma. fika med henne sen ska jag va hemma hela kvällen. nu msåte jag gå äta frukost.

mer kmr senare

puss och kram-debbiz



Förlåt bloggen....

Heeej

ber om ursäkt för jag inte har skirvit mkt de här dagrna men jag har varit trött och sånt. detta inläg blir kort men imorgon när jag kommer hem ska jag ta en uppdate vad jag har gjort den här veckasn. så besök bloggen imorgon för då kommer det  inlägg.;P

måste gfå duzhqa håret hade fotobll idag!:

så hoppas ni besöker bloggen imorgon

puss och kram-debbiz

tisdag<3

Heeej bloggen:)

vet at jag ej blogga igår men då var jag upptagen faktist. idag efter skolan gick jag och anna på stan. sedan mötte vi sandra och debbie också. efter vi hade varit på stan så gick jag hem till reut sen ville hon gå till onsum och efter konsum så gick jag hem. nu här hemma strax ska jag skriva redovisningen på datan. så jag hoppas senare att jag kan skriva i bloggen vad jag har gjort igår.

sorry för ett kort inlägg men jag behöver göra saker nu.

puss och kram-debbiz

God natt<3

Heej

vet att det är tidigt men ska göra saker innan jag ska sova. situpps duscha och sen sova. så hopaps ni har haft en bra dag och kanske hinenr skriva imorgon inte särket för jag ahr fotboll och sne ska jag på middag och sova hos reut så vi får se.

puss och kram-debbiz


Hemma<3

Heeej:)

idag så sa jag ju på morgonen att jag skulle sälja grejer på centret. det gick rätt bra. vid 1 tiden gick jag med reut till souk där hon hitta tröjor och där så la de upp mina byxor. sedan gick vi till gallerian och där lämna jag in byxorna sedan så kom vi tillbacka och sålde lite till och sedan vid 15.30 så plocka vi ihopoch gick och panta flaskorna. sedan gick jag till reut. hon är så snäll reut. en sån människa måste man vara vän med asså:)
nu är jag hemma ska äta och ska skriva mera inlägg senare hoppas att ni tycker om min blogg. tycker ni saker om min blogg som tex att jag ska ändra på eller förslag så den blir finare så komentera gärna. skulle bli jätte glad:)

skriver mer senare.

puss och kram-debbiz


Söndag<3

God morgon:)

ungefär om en timme pch 20 min ska jag va på centret där jag ska sälja massa saker. vet ej hur länge jag kommer vara där. sedan så förmodligen kanske jag träffar reutelr s ska jag hem och sklriva på mitt arbete. Sen så händer det inte så mkt idag.

vad ska ni göra idag?

puss och kram-debbiz


God natt<3

Heeej

sista inlägget för idag:(
jag är grymt trött och om en halvtimme börjar en film på 3:an som het typ tur och retur betty tror jag. den kommer sluta sent så jag bästemde mig för att göra mitt sista inlägg för idag. hoppas jag hinner imorgon göra ett inlägg innan jag ska gå.

så hoppas att ni har haft en trevlig kväll:)

hörs imorgon:P


puss och kram-debbiz


Dagens inköp

Heeej:)

nu är det paus i körslaget så då länger jag in dagens inköp:)

en jacka från vila. kan inte hitta en bild på den

nudie jeans

det köpte jag idag:)

skriver mer senare

puss och kram-debbiz

bilden på jeansen är osäker om det är dem men vill ah en bill på märket:)


Seen inlägg!!

Heej:)

idag så vakna jag vid 09.00 då åt jag frukost. Sedan så träffade jag min kompis debbie. vi gick in i massa affärer. skirver dagens inköp sen. sedan vid 15.00 gick vi och åt sushi.Sedan gick vi några andra affärer sedan gick vi hem. nu sitter vi hemma och hon ska sova här inatt också. senare ska vi titta på en film. uppdaterar bloggen senare.

vad har ni gjort idag?

puss och kram-debbiz


God natt<3

Heej

jag pallar inte blogga ikväll har ont i fötternas eftersom jag gicknut vid 15.00 på stan med reut occh gick och sen hem till henne och så kom jag hem vid 21.00. så jag är helt tslut.

förlåt för en dålig uppdatering idag igen:(

hoppas att ni har haft en bra kväll:)

puss och kram-debbiz


Fredag<3

Heeej:)

idag är det äntligen fredag:) det betyder att det är helg:). efterskolan så gick jag och debbie och leta efter hennes so bok. sedan gick jag hem och nu väntar jag på att reut ska ringa:) ikväll ska jag ej göra mkt. sova behöver sömn:P

uppdaterar ikväll senare:P

puss och kram-debbiz


God natt<3

Förlåt ör en dålig updatering idag också men måste sova

vi hörs imorron:)

puss och kram-debbiz


Torsdag<3

TJoo:)

idag har jag varit i skolan som vanligt:) reut följde med. Hade sovmorgon till 0910. sköönt asså. det behövdes verkligen:) Efter skolan gick jag och debbie hem till mig vi bytte om til fotbollen sedan så gick vi och fika på macdonalds och jag förhörde henne på so som hon har till imorgon:P sendan åkte vi upp till centret och spela fotbollspel me dandra och sen var det dags för fotboll. spelade till 17.30 sedan så gick jag hem och kom hem för en halvtimme sen. måste kom jag på plugga matte:P skriver senare lite. skönt att det är fredag imorgon:P

vad har ni gjort idag?

puss och kram-debbiz


Onsdag<3

Heeej !!!

förlåt för en dålig uppdatering idag. detta blir också sitasta för idag tyvärr. min kompis reut ska sova här så efter skolan hade jag utvecklingsamtal. det gick väll bra:P Sedan så gick jag hem till reut och vi gick och åt men det tog lång tid så vi kom hem efter 9. nu sitter hon occh pratar med sandra och jag skriver medans. imorgon har jag sovmorgon till 09.10.... sköönt behövdes verkligen.

måste gå men hoppas alla har haft det bra dag:)

puss och kram-debbiz


Heej igen<3

tjoo..

suprisen var att vi skulle springa runt på ikea och fota saker det var en tävling bland två lag. fick inte reda på vem som vann men skitsamma huvudsaken var att det var roligt! sen så gick jag och hämta reut med sandra och anna. då gick vi hit och satt vid ytedörren i 1 timme.sen så åt jag reut sallad och nu sitter vid datan och senare ska jag följa henne hem. sen ska jag sova börjar 0805 imorgon:(

aja finns ej mkt att skriva om idag har utveckligsamtal jippie:) noottt.......

god natt på er alla:P

puss och kram-debbiz




Tisdag<3

Heeej allihopa:)

idag har jag varit i skolan. Sedan så gick jag och en kompis till hemköp. Sedan så åkte vi hem och nu är jag hemma:P snart så ska jag och min kompis gå till centret för en ba grej:P det är supriseför alla som är ledare tyyp:P:P:P undrar vad det kan vara:P
Måste säga tt reut ska ha landat för 50min:P hon kanske kmr över hit sen fr att säga hej och hämta saker:P
mer grejer har inte hänt. jag skriver senare var det var för suprise:P
hoppas att ni har haft det en bra dag?
vad har ni gjort för spännande?

puss och kram-debbiz


God natt<3

heeej igen

sista inlägget idag....

behöver sova eftersom min kompis prata med mig igår när jag skulle sova och då var det svårt att avbryta henne men nu är jag riktigt trött så god natt på er käraste läsrae:P
glöm ej reut kommer imorgon.
och ett förlåt till sandra eftersom jag glömde ringa henne:( förlåt älskling<3

hoppas alla får en skönhetssömn

god natt<33

puss och kram-debbiz


Tjockis:(

Heej.

jag känner mig tjock och väger mkt och har en stor mage inte bamse men alla mina kompisar säger att jag är smal medan jag tycker att jag är tjock. liksåm när man tittar på modellbilder och ser hur dem är smalla så blir man avis. Men jag har bästemmt mig att till sommaren så ska jag ha tappat några centimeter i midjan och gått ner lite då blir jag nöjd:)

elr vad tycker ni?
har ni några tips man kan göra för att bli small?
asså jag ser ej ut så i verkligheten men behövde en bild och det blv den så tro inte att jag ser ut sådär:P

puss och kram-debbiz

Mascara<3

Heej igen:)

jag skulle behöva tips av er läsare!
jag behöver en ny mascara!
vilken är bra? och rekonmenderar ni den?

den här har jag nu som håller på ta slut:

Tycker ni att jag ska fortsätta köpa den?

puss och kram-debbiz

Måndag<3

Heej allihopa!

idag har jag varit i skolan. inget att bäretta om det. kom hem för några minutersen och just nu sitter jag och snackar med en kompis från israel som heter reut och hon kommer imorgon tilll sverige så vi bästemmer när vi ska träffas och så. det ska bli roligt att hon kommer. har verkligen saknat henne<3 hon är en annan av mina bästavänner. fick just reda på att hon ska bo 2 minuter härifrån:P aja senare vid 1645 så har jag fotboll och då går jag hemifrån 16.30 så jag ej kommer sent. så snart ska jag göra en smörgås eftersom jag är hungrig:D

vad har ni gjort idag?

puss och kram-debbiz


God natt<3

Heej:)

nu ska jag sova för jag sov ej många timmar inatt. skriver någ innan fotbollne imorgon om jag inte har några läxor.

God natt!

puss och kram-debbiz

skor<3

De här skorna fick jag av mamma. det är keds. skit snygga men det är för kallt att använda dem:( så får vänta tills det blir varmare:P
puss och kram-debbiz
bild på skorna:
hitta ingen bild på dom i vit men jag har fått sånna im vitt

Hemma igen<3

heeej!!!!

äntiligen hemma. kom hem vid två men har varit ute på stan med sandra och emlie men äntligen hemma. har faktist saknat bloggen. hade trvligt göteborg träffavänner från gbg malmö så under fre-lör hängde man med dem. sedan så igår kväll så var det disco och alla blev fulla och strula men jag gick hem med sandra efter en timme fick ont i huvudet. sen så somsagt var jag på stan och nu är jag hemma.  snart äta. tittar samtidigt på one tree hill nu. lägger in inlägg senar på skorna mamma köpte till kig men är för kalla så ja behöverr ett par till. aja är jätte trött så vi får se om jag pallar skriva:P

måste gå
puss och kram-debbiz
 bild på gbg(göteborg)


God natt<3

Heeej allihop

blir inget bloggande förrän på söndag när jag är hemma igen:(
efter jag var på fotbollen gick jag och emeli hem och åt middag. sedan så mötte vi mina älsklingar anna och sandra. vi gick och köpte godis och sånt till tågresan och sedan satt i sandras port tills min mamma ringde och dampa på mig efter som jag ej hade packat och klockan var runt åtta. sedan packade jag och nu dampar mamma på mig för jag måste sova så vi hörs på söndag:P

ha det så bra!!

puss och kram-debbiz


Torsdag<3

Heej allihopa

msåte egentligen gå nu eftersom jag ska hämta en kompis från boden men  jag skriver mer senare för jag ska på fotboll efter jag hämtat henne sedan pack inför gbg men det kmr mer inlägg senare

puss och kram-debbiz


God natt<3

puss och kram-debbiz


27 dresses

Nån som mhar sett 27dresses?

skriv i komentar vad ni tyckte om den och om den var bra?

puss och kram-debbiz



Test

Om du har mer än 50 är du en serienörd!!

[X] Gilmore girls
[X] Grey's anatomy
[  ] Prision break
[X] Desperate housewifes
[X] OC
[X] One three hill
[X] Vänner
[ ] Förhäxad (tittade på det)
[  ]  24
[X] Simpsons
[X] Scrubs
[  ] CSI
[  ] CSI Miami
[  ] CSI New york
[  ] Jordan Rättsläkare
[X] Joey
[  ] Bones
[  ] Dawson's Creek
[  ] Heroes
[  ] House
[  ] Brothers and sisters
[  ] Sex and the city
[X] Navy CIS
[  ] Lost
[/] My name is Earl
[X] Ugly Betty
[  ] Smallville
[  ] Southpark
[  ] Stargate Atlantis
[  ] The 4400
[  ] The office
[X] Two and a half men
[  ] Spin city
[  ] Coldcase
[X] Criminal minds
[   ] Baywatch
[  ] Lilla huset på prärien
[  ] Dallas
[  ] Shark
[  ] Tredje klotet från solen
[X] Law and order
[X] Våra bästa år
[   ] Sabrina tonårshäxan
[   ] Ett geni i familjen
[X] Alla älskar Raymond
[X] Ghost whisperer
[  ] Svensson Svensson
[X] Lizzie Mcguire
[  ] Sunset beach
[  ] Magnum
[ / ] VIP
[  ] Stacked
[ ] Myggan
[  ] Vita huset
[  ] Advokaterna
[  ] Ally Mcbeal
[X] Las vegas
[  ] X-ena
[  ] Entourage
[X] Cityakuten
[ ] Will & Grace
[/ ] Beverly hills
[/ ] Sjunde himmlen
[  ] Dharma & Greg
[/ ] Fresh prince in Bel air
[  ] Skilda världar
[X] Nanny
[  ] Tre kronor
[  ] L-word
[  ] Vita lögner
[  ] Andra Avenyn
[ / ] Rederiet
[  ] Hem till gården
[ X] How I met your mother
[  ] Thats 70's show
[  ] Alias
[X] Seinfield
[  ] Glamour
[ X ] Huset fullt
[ X ] Hjälp
[  ] Mitt liv som död
[  ] The Shield

/ = har följt/ser ibland.

Totalt: 30!

                                           HITTADE DENNA TEST HOS WWW.FASHIONBYSOFI.BLOGG.SE

Onsdag<3

tjoo mina vänner:)

Är supper glad idag. bärettar varför lite senare i inläggget. jag har jag varit i skolan som vanligt. 2dagar till jag åker till göteborg:P aja efter skolan somvanligt på onsadar stannar jag och min kompis kvar för vi ska åka vid 16.00 till dansen. När vi var i omklädnningsrummet så kom min kompis lollo med hennes kompis love in. Sen var det dans och det roliga är att när vi dansa diagonalen så lärde jag känna lite eller börja prata med en tjej på dansen som heter daniela. tror att vi kan bli bra kompisar:P så nästa gång ska jag fråga henne om hennes msn:P

aja ska kila och äta

skriver senare...

puss och kram-debbiz


Äntligen

¨har inte kunnat gått in på 2 dagar men nu funkar det igen:P
idga efter skolan så var jag med älsklings sandra och gick först till centret sedan till macdonalds och köpte glass. sendan till ålhens hon skulle visa något från make up store vad hon önska sig. Sen gick vi hem till henne läste andra bloggar och prata. Sedan blev klockan 18.00 då gick jag hem åt middag och skriv stödord till min redovisning. och nu sitter jag ock skriver i bloggen.

Vad har ni gjort idag?

film ikväll: 21.00 my boss´s daughter

är den bra?
 

puss och kram-debbiz

RSS 2.0